123123 مدیریت شبکه‌های اجتماعی با bufferApp + آموزش
به وبلاگ خودتون خوش امدید مطلب مورد نیاز خود را در نظرات به ما خبر دهید ممنون

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 348
بازدید ماه : 3669
بازدید کل : 98659
تعداد مطالب : 593
تعداد نظرات : 26
تعداد آنلاین : 1

شلوغ پلوغ

مدیریت شبکه‌های اجتماعی با bufferApp + آموزش
جمعه 5 ارديبهشت 1393 ساعت 21:23 | | نوشته ‌شده به دست shahin | ( )

؛این روزها بسیاری از صاحبان وبسایت برای جلب مخاطبان بیشتر و تاثیرگذاری عمیق‌تر مطالبشان دست به دامان شبکه‌های اجتماعی شده‌اند و معمولا تیتر و خلاصه‌ای از مطلب روی صفحات اختصاصی این وبسایت‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود و دنبال‌کنندگان وبسایت در آن شبکه‌ها از انتشار مطلبی جدید آگاه شده و با اشتراک‌گذاری دوباره باعث رونق خوانندگان و افزایش بازدیدکنندگان می‌شوند. در این میان مشکل اساسی تعدد این شبکه‌های اجتماعی و دشوار بودن ارسال پست به هر کدام از آنها پس از انتشار مطلب روی وبسایت است. 

آیا می‌خواهید با یک اپلیکیشن تمام آنها را مدیریت کرده و به عنوان مثال یک پست را همزمان برای تمام شبکه‌های اجتماعی‌تان بفرستید؟ در وبلاگتان چطور؟ آیا می‌خواهید در وبلاگ یا سایت وردپرسی که ساخته‌اید از ابزاری برای مدیریت ارسال به شبکه‌های اجتماعی بهره‌مند شوید؟ در پاسخ باید بگوییم بهترین راه استفاده از اپلیکیشن buffer است.

با توجه به این که بیش از 250 میلیون توییت در هر روز انجام می‌شود و همین‌طور با توجه به آمار تکان‌دهنده و دیوانه‌وار اشتراک‌گذاری مطالب در سایت فیسبوک! این پرسش به ذهن خطور می‌کند که چگونه می‌توان توییت‌های خود را خوانده و دوباره به اشتراک گذاشت یا پست‌های فیسبوک را مطالعه و Like کرد؟ مسلما که این کار بسیار سختی است و این‌که برای نگه داشتن خوانندگان و طرفدارانتان باید همیشه دیوار توییتر و فیسبوکتان را آپدیت و به‌روزرسانی کنید!

در buffer علاوه بر این که می‌توانید یک‌بار پست خود را آماده و برای فیسبوک، توییتر و لینکدین ارسال کنید این امکان نیز به شما داده می‌شود تا برای ارسال پستتان برنامه زمانی تعریف کنید؛ یعنی مشخص کنید هر پست چه زمانی به کدام شبکه اجتماعی ارسال شود.

در اینجا به معرفی و طرز کار buffer پرداخته می‌شود تا به کمک آن بتوانید مطالب تان را براحتی و بلافاصله پس از انتشار در سایت‌تان، در شبکه‌های اجتماعی نیز به اشتراک بگذارید و نیازی به مرور شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و لینکدین برای اشتراک‌گذاری نداشته باشید. باید در نظر داشت که علاوه بر مدیریت buffer در سایت خودش، می‌توان از راه‌های دیگر مانند نصب اپلیکیشن آن روی موبایل، وبلاگ یا سایت‌های وردپرسی استفاده کرد که در ادامه به تمام این موارد می‌پردازیم.

چگونه یک پست را با buffer به وسیله سایت خودش ارسال کنیم؟

هنگامی که شما برای اولین بار در سایت buffer به نشانی https:‌/‌‌/‌bufferapp. com ثبت نام می‌کنید، می‌توانید حساب‌های توییتر و فیسبوک خود را به این سایت وصل کرده و یک نقطه اتصال بین سایت buffer و حساب‌های خود ایجاد کنید. البته می‌توانید از بین حساب‌های توییتر یا فیسبوک خود، یکی را برگزینید.

پس از وصل کردن یکی از حساب‌های خود به این سایت، اکنون می‌توانید مطالبی را برای پست به سایت‌های توییتر و فیسبوک داشته باشید. حتی می‌توانید با استفاده از گزینه "add to buffer” مطالبی را که ارسال کرده‌اید پشت سر هم ببینید و برای ارسال آنها ساعت مشخصی را در نظر بگیرید.

در این سایت می‌توانید با استفاده از گزینه "inspire me” نقل قول‌های جالبی را برای دوستانتان ارسال کنید و حتی مطلبی را که در صفحه انتظار قرار می‌دهید، می‌توانید ویرایش یا حذف کنید.

چگونه مطالبم را با استفاده از buffer در صفحات اجتماعی نمایش دهم؟

بهترین راه برای استفاده از buffer نصب افزونه این سایت در مرورگرتان است. برای این کار می‌توانید در گزینه Goodies افزونه‌ها را برای مرورگرهای کروم و سافاری و فایرفاکس و... نصب کنید و با استفاده از آیکونی که پس از نصب در مرورگرتان نمایش داده می‌شود، مقالات و مطالب را براحتی اشتراک‌گذاری کنید.

چگونه با استفاده از buffer پست‌ها را دوباره به اشتراک بگذاریم؟

اگر شما یکی از افزونه‌های buffer مربوط به مرورگرتان را نصب کرده باشید، دکمه buffer را داخل حساب توییترتان مشاهده خواهید کرد که با استفاده از آن می‌توانید Retweet خود را انجام دهید.

اگر آن دکمه را فشاردهید یک جعبه ظاهر خواهد شد که می‌توانید اعمال بیشتری را انجام دهید، به این معنی که Retweet شما در توییتر انجام شود یا در داخل صفحه فیسبوک‌تان.

چگونه دکمه buffer را به وبلاگ و وبسایت خود متصل کنیم؟

ساده‌ترین راه برای اضافه کردن آیکون و دکمه buffer استفاده از Goodies یا Sharebar plugin است که می‌توانید با استفاده از راهنما، آن را در وبلاگ و وبسایت خود نصب کنید.

چگونه در تلفن‌همراه و آیپد از buffer استفاده کنیم؟

با استفاده از گزینه Android App در آدرس Goodiesمی‌توانید توییت‌ها و اشتراک‌گذاری مطالبتان در فیسبوک را از طریق یک حساب buffer در موبایل و گوشی اندروید خود انجام دهید.

با استفاده از گزینه "add to buffer” در گوشی صفحه‌ای ظاهر می‌شود که می‌توانید مطالب‌تان را به هریک از صفحات اجتماعی خود براحتی ارسال کنید.

البته با استفاده از امکان تجزیه و تحلیل در سایت buffer می‌توانید آمار کلی از خوانده شدن مطالب و کلیک‌شدن‌ها، Retweet و Like شدن مطالبتان را براحتی ببینید.

شما با استفاده از خدمات رایگان این سایت می‌توانید مطالب و پست‌های خود را به صورت خودکار و در فواصل زمانی معین در روز برای دوستان و طرفداران خود ارسال کنید و بقیه روز را به کارهای دلخواه خود بپردازید.

چگونه از buffer در سایت‌های ووردپرس استفاده کنیم؟

همان‌طور که دیدید bufferApp برنامه‌ای تحت وب است که امکان اشتراک‌گذاری راحت مطالب در شبکه‌های اجتماعی فیسبوک، توییتر و لینکدین را می‌دهد. علاوه بر اینها، امکاناتی مانند تجزیه و تحلیل و برنامه‌ریزی آسان برای مطالب را در اختیارتان می‌گذارد. حالا ما می‌دانیم که می‌توانیم به وبسایت bufferapp. com مراجعه و حساب خود را ایجاد کنیم. همچنین دیدیم که امکان ورود از طریق شناسه و رمز عبور Twitter، Facebook و Linkedin میسر است.

پس از عضویت در سایت و دریافت شناسه و رمز عبور می‌توانید با استفاده از پلاگین وردپرس buffer از امکانات این سایت استفاده کنید. ابتدا افزونه را در وردپرس نصب کرده سپس با مراجعه به صفحه تنظیماتbuffer می‌توانید پلاگین را تنظیم کنید.

برای راه‌اندازی و کار کردن پلاگین باید وارد سایت buffer شده و برای خودتان یک برنامه بافر ایجاد کنید. برای این کار وارد حساب خود شده و از قسمت buffer Apps روی گزینه Creat an app کلیک کنید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: آموزش ها، مدیریت شبکه‌های اجتماعی با bufferApp، ،
:: برچسب‌ها: شبكه اجتماعي ، اشتراك ، آموزش,

آرشیو کامل نوشته های پیشین